Website laden

Geschiedenis Camper-n-joy

Op deze pagina kunt u het ontstaan en de geschiedenis van Camper-n-joy vinden.

Overname Camper-N-Joy door Dick van Raak, 2019

Op 1 januari 2019 is Camper-N-Joy volledig in handen van Dick van Raak. Dick was sinds 1 januari 2017 al mede eigenaar van Camper-N-Joy. Carel en Mieke hebben er alle vertrouwen in dat Camper-N-Joy bij Dick in goede handen is en hopen dat Dick Camper-N-Joy verder kan uitbreiden.

Dick zal samen met Geert Verhaegh, die al reeds in 2018 werkzaam was bij Camper-N-Joy, het bedrijf voortzetten.

12,5 jarig jubileum, 2017

Op 1 september 2017 vierden wij het 12,5 jarig bestaan van Camper-N-Joy.

Nieuwe vennoot,

Per 1 januari 2017 wordt Camper-N-Joy een V.O.F., intredend vennoot is Dick van Raak, reeds 'n bekend gezicht voor veel klanten.

Dick was enkele jaren werkzaam als ZZP-er.

Het bedrijf is klaar voor de toekomst en kan verder doorgroeien….

Verhuizing naar Deurne, 2014 - 2016

Op 15 augustus 2014 zijn we verhuisd naar ’n prachtige moderne zichtlocatie op een van de mooiste bedrijventerreinen van Brabant ‘De Florijn’ grenzend aan natuurgebied ‘Het Rijtven’ en tegenover het speelbos ‘Zandbos’ langs de drukke Helmondsingel.

Achteraf gezien is dit bedrijfseconomisch een heel goede stap geweest, het bedrijf groeit erg hard.

Uitbreiding en verhuizing, 2010 - 2014

In 2010 komt Mieke ook in de zaak. Het bedrijf groeit langzaam maar de aanstaande economische crisis wordt steeds heftiger. Ondanks dit gegeven zijn wij toch naar onze droomlocatie verhuisd: een voormalige turfstrooisel fabriek uit 1880 in het pittoreske dorpje Helenaveen. Het pand was erg onderkomen, wij hebben hier ons hart en ziel in gelegd en er veel tijd en geld in gestopt. Het eindresultaat was werkelijk een plaatje. Helaas door ’n geschil met de verhuurder en medehuurder hebben wij besloten hier weg te gaan.

1e Showroom geopend, 2008 - 2009

Het bedrijfje groeide gestaag en het werd steeds leuker. Mijn baan als Financial Manager was steeds moeilijker te combineren met het bedrijf en ik wilde beslist niet dat het een ten kosten van het ander zou gaan. Daarom nam ik in goed overleg met Mieke (mijn vrouw) het besluit om vooral mijn passie en droom te verwezenlijken, 100% gaan voor het bedrijf, ondanks de eerste berichten over de slechter wordende economie.

Per 1 januari 2008 heb ik mijn baan opgezegd, ik was toen 56 jaar. Het bedrijf moest groeien om ervan kunnen te leven daarom hebben we in 2009 onze 1e showroom geopend in een voormalige champignonkwekerij.

Inschrijving KvK, 2005 - 2007

1 maart 2005 heb ik me laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Camper-N-Joy was geboren. Ik ben gestart op de oprit bij mijn woonhuis en de eerste camperbusje werden geïmporteerd uit Duitsland.

 

Droom wordt werkelijkheid, 1999- 2004

Langzaam maar zeker begonnen wij steeds meer van ons camperbusje te genieten, ik gebruikte het camperbusje ook dagelijks om mee naar mijn werk te gaan. Steeds meer mensen toonde interesse en vroegen waar deze multi functionele busjes te koop of te huur waren.

De ondernemer in me werd wakker!

 

Aankoop eerste camper, 1999

Aankoop van ons eerste camperbusje een MB Vito Marco Polo ter vervanging van onze auto na ‘n tragisch ongeluk.

 

Financial Manager,

Van Financial Manager naar Ondernemer Camperbedrijf.